Braindoc is de alias van Lynnette I. de Weijer – Meelhuysen.

“Ik ga nooit meer op reis zonder mijn Mindtuner mee te nemen. Verschillende periodes in mijn leven ben ik ernstig ziek geweest. Uit de onderzoeken die de huisarts liet uitvoeren, bleek telkens dat ik “in uitstekende gezondheid” verkeerde. De huisarts vertelde mij dat ik thuis moest gaan zitten en koekjes bakken en hij had fijne pilletjes zoals, anti depressieva, hormoonpreparaten en Ritalin, die hij kon voorschrijven. Uiteindelijk kon ik helemaal niets meer. Niet lopen, nauwelijks praten en ik kon eigenlijk alleen nog maar op de bank zitten en wachten tot mijn leven eindigde.
Dat heb ik dus niet gedaan: Ik heb mijzelf helemaal beter gemaakt en sta weer midden in het leven. Eigenlijk voel ik mij nu beter en gezonder dan toen ik 25 was.
Ik ben de opleiding tot neurofeedback therapeut gaan doen. Later heb ik dit aangevuld met de opleiding Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie en bestudeer ik het effect van voeding op onze gezondheid.

Deze studies ben ik dus niet gaan doen omdat ik een nieuw beroep zocht, maar omdat ik zelf beter wilde worden.
Al jaren behandel ik nu succesvol cliënten met uiteenlopende psychische en lichamelijke klachten en gedragsstoornissen. Ik heb veel ervaring in de behandeling van kinderen.
Bij de behandeling van sporters en topsporters heb ik ontdekt dat Neurofeedback de mens tot ongekende prestaties kan brengen.

Mijn opleidingen heb ik gedaan bij het Neurotherapy Center Hilversum, gelieerd aan de Neurotherapy Centers for Health gevestigd in Atlanta, USA en bij de Bewust Gezond Academie.
Ik werk in mijn praktijken in Zoetermeer, Ayamonte en San Lucar de Guadiana (Spanje).”

Zoetermeer, maart 2014