Braindoc werkt in opdracht van:
Werkgevers
CEO's/Beslissers
Particulieren
Topsporters

CEO'S en andere “beslissers”:

Voor een bedrijf is het van groot belang dat de CEO (bestuursvoorzitter), de persoon die de beslissingen neemt binnen het bedrijf, in topconditie verkeert.
Vaak staan deze mensen onder grote druk en moeten goed kunnen presteren. Een verkeerde beslissing kan een enorme schadepost tot gevolg hebben en in sommige gevallen zelfs het voortbestaan van het bedrijf in gevaar brengen.

Het bedrijf en alle medewerkers is dus afhankelijk van de keuzes die de CEO/bestuursvoorzitter maakt. Ook NIET beslissen kan in sommige gevallen fatale gevolgen hebben voor het bedrijf.

Naast de CEO bestaan er ook andere functies en beroepen, die dagelijks belast zijn met het nemen van belangrijke beslissingen. Vaak zijn anderen afhankelijk van de “helderheid van geest” van zo'n persoon. Denk hierbij aan bijvoorbeeld artsen/chirurgen, aandelen of obligatie handelaren of managers. Een moment van onoplettendheid of twijfel kan grote gevolgen hebben.

Reden te meer dus ervoor te zorgen dat juist de persoon, die belast is met het nemen van belangrijke beslissingen, goed in zijn vel zit. Zo iemand moet er geestelijk “helemaal bij zijn” en volledig geconcentreerd.
Alle reden ook om als bedrijf te investeren in de persoon/personen, waar zoveel van afhankelijk is.

Om er zeker van te zijn, dat niets hem/haar van het doel, het bereiken van een topconditie, afleidt wordt extern gewerkt. Op een aangename en lichtvervuilingsvrije locatie, krijgt uw “beslisser” de extra aandacht die nodig is om het toppunt van zijn/ haar mogelijkheden te bereiken.
In sommige gevallen is het mogelijk een deel van de werkzaamheden voort te zetten. Het werkt hoeft er dan dus niet per se onder te leiden.