Braindoc werkt in opdracht van:
Werkgevers
CEO's/Beslissers
Particulieren
Topsporters

Particuliere cliënten: volwassenen en kinderen
Er is onomstotelijk wetenschappelijk vastgesteld, dat o.a. ADD/ADHD, epilepsie en slaapproblemen met Neurofeedback kunnen verbeteren. Uit de praktijk blijkt dat ook andere aandoeningen uitstekend met deze therapie behandelbaar zijn. Omdat het brein flexibel is, zit er theoretisch gezien geen beperking aan wat er behandeld en bereikt kan worden.
Het positieve effect van Neurofeedback is blijvend. Het komt wel eens voor dat iemand na een ernstige stressvolle gebeurtenis terugvalt. Dit is in enkele sessies weer te herstellen.
Neurofeedback is niet pijnlijk, belastend of moeilijk en geschikt voor iedereen (jong en oud). Uw karakter of persoonlijkheid verandert niet door Neurofeedback, maar het brengt u dichter bij uw eigen capaciteiten.

Naast alleen de Neurofeedback, is het mogelijk te kiezen voor het Braindoc Balans Protocol.
Deze oplossing van Braindoc is vernieuwend en duurzaam. U doet het eigenlijk zelf. Braindoc helpt u alleen met de navigatie. Wat zijn de voordelen van het Braindoc Balans Protocol boven alleen de Neurofeedback?

Braindoc werkt niet met:

Zowel de Neurofeedback als het Braindoc Balans Protocol zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen makkelijk te volgen. Zie hiervoor ook onder “ervaringen van anderen”. Hier staan ook filmpjes van het resultaat van Neurofeedback bij kinderen.

Wilt u hier graag meer over weten, stuur ons dan een e-mail