Braindoc werkt in opdracht van:
Werkgevers
CEO's/Beslissers
Particulieren
Topsporters

Sporters en Topsporters Voor sporters geldt een bijzondere aanpak. Sporters in het algemeen en topsporters in het bijzonder, gaan vaak tot het uiterste van hun kunnen om telkens een betere prestatie te kunnen neerzetten. Veel trainen en extra koolhydraten zijn, gezien de eisen die topsporters aan hun lichaam stellen, absoluut niet toereikend. Sterker nog, volgens de filosofie van Braindoc heb je dan slechts toegang tot een deel van je werkelijke kracht. Zelfs al denk je dat je het maximale al hebt bereikt.

Braindoc heeft hiervoor een speciaal Protocol ontwikkeld: het LynnUp Power Protocol.

Toename van kracht met het unieke LynnUp Power Protocol:

Dit unieke Multidisciplinaire Protocol is speciaal geschikt voor (Top)sporters. Het gaat verder dan het Braindoc Balans Protocol en is uniek in de wereld. Dit protocol kan het beste omschreven worden als “vernieuwend”. Het LynnUp Power Protocol kan HET grote verschil maken voor een sporter.
De tot dusverre gemeten toename in kracht ligt tussen de 10% en 60% binnen 1 a 2 weken. Deze toename is gemeten bij topsporters die al jaren op de top van hun mogelijkheden zaten en niet verder konden komen.
Op de Facebookpagina van Braindoc staan wat verslagen van metingen die gedaan zijn bij Topsporters die met behulp van het LynnUp Power Protocol sterker zijn geworden. Ook bevat deze pagina rapportages van bevindingen van sporters die door middel van dit speciale protocol een toename aan kracht hebben geconstateerd.

Bij de begeleiding van sporters heb ik ontdekt dat een combinatie van verschillende Neurofeedback trainingen de mens tot ongekende prestaties kan brengen. In mijn studententijd heb ik intensief geroeid. Mijn coach riep altijd: “Als mens kun je veel meer dan je denkt.” Waarna hij ons opzweepte nog dieper te gaan en onze mentale grenzen nog verder te verleggen. De grens, die hij destijds bedoelde, was dat deel van onze mentale kracht, waarover wij zelfstandig controle kunnen hebben of krijgen. Het zijn gedachten en gevoelens die te beredeneren zijn. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld concentratie. Totale focus op het doel dat wilt bereiken, waar je door niets en niemand vandaan gehouden kunt en wilt worden. Of het negeren van pijn.
Herkenbaar? Denk je dat je dat volledig onder controle hebt?

Dan heb ik een verrassing voor je: De mens blijkt blijkt te beschikken over een tweede, niet controleerbaar mentaal vermogen. Een soort oerkracht, die de mens tot ongekende “Hulk-achtige” prestaties kan brengen. Het is de kracht die een moeder in staat stelt een auto op te tillen als haar kind eronder ligt. Het is een ongekende kracht waarover de mens beschikt, waar op dit moment in de sport nog nauwelijks wat mee wordt gedaan.

Wil je meer informatie, stuur ons dan een e-mail of kijk op de Facebook pagina van Braindoc.
Braindoc is de enige die met dit protocol werkt.